Warta

  • Maintenance of Vulcanizing Press

    Pangopènan Vulcanizing Press

    Minangka alat sendi sabuk conveyor, vulkanisir kudu dikelola kanthi cara sing padha karo alat liyane sajrone lan sawise digunakake kanggo nambah umur layanan. Saiki, mesin vulkanisir sing diproduksi perusahaan duwe umur layanan luwih saka 10 taun anggere digunakake lan dikelola kanthi bener. The ...
    Waca liyane
  • The Application and Development of Conveyor Belt

    Aplikasi lan Pengembangan Sabuk Konveyor

    Sabuk konveyor minangka bagéyan utama conveyor sabuk. Umume digunakake kanggo transportasi terus-terusan skala gedhe ing sektor batubara, pertambangan, metalurgi, kimia, konstruksi lan transportasi. Bahan sing bakal diangkut dibagi dadi blok, bubuk, pasta lan potongan. Barang lsp. Conveyor ...
    Waca liyane
  • Joint method of rubber conveyor belt

    Cara gabungan sabuk conveyor karet

    Ing kene THEMAX bakal ngenalake sampeyan sawetara metode sabuk karet conveyor. Sabuk conveyor kudu disambungake ing loop sadurunge bisa digunakake. Mula, kualitas sendi sabuk conveyor langsung mengaruhi umur layanan sabuk conveyor lan lancar operasional ...
    Waca liyane