Warta Perusahaan

  • Maintenance of Vulcanizing Press

    Pangopènan Vulcanizing Press

    Minangka alat sendi sabuk conveyor, vulkanisir kudu dikelola kanthi cara sing padha karo alat liyane sajrone lan sawise digunakake kanggo nambah umur layanan. Saiki, mesin vulkanisir sing diproduksi perusahaan duwe umur layanan luwih saka 10 taun anggere digunakake lan dikelola kanthi bener. The ...
    Waca liyane